Naujasis „Verdu ir kepu“ – kiek daug jame džiaugsmo ir pavasario žavesio! Paprastų patiekalų idėjos, daugybė išsamių gaminimo „žingsnis po žingsnio“ instrukcijų, įdomūs susitikimai ir profesionalų patarimai. Įžengsime į Velykas su ponu mozūrėliu, veganiškai pasitiksime pavasarį, sužinosime madam Baterflai paslaptį. VMG kulinarinės studijos vadovas Paulius Janušas sutramdys kalmarus – o taip, po fotosesijos likę patiekalai su kalmarais buvo akimirksniu išgraibstyti ir suvalgyti, tad jei dar neži…
Naujasis „Verdu ir kepu“ – kiek daug jame džiaugsmo ir pavasario žavesio! Paprastų patiekalų idėjos, daugybė išsamių gaminimo „žingsnis po žingsnio“ instrukcijų, įdomūs susitikimai ir profesionalų patarimai. Įžengsime į Velykas su ponu mozūrėliu, veganiškai pasitiksime pavasarį, sužinosime madam Baterflai paslaptį. VMG kulinarinės studijos vadovas Paulius Janušas sutramdys kalmarus – o taip, po fotosesijos likę patiekalai su kalmarais buvo akimirksniu išgraibstyti ir suvalgyti, tad jei dar nežinote, ką daryti su kalmarais, o labai norite sužinoti – ši tema kaip tik jums. Stebėsime žaliąsias kovas, kuriose kausis didvyriai-superproduktai – smidrai ir avokadai. Kaip manote, kas laimi? Ogi jųdviejų draugystė! Orijus Gasanovas papasakos, kur gardžiai pavalgyti Čikagoje, o Agnė Jagelavičiūtė atskleis tobulo marinato vištienai paslaptį. Kartu su Izraelio ambasadoriumi p. Amiru Maimonu tarsime: „Šalom, virtuve!“ Nukeliausime į Italiją kartu su nuostabiuoju pizzaiola Michele Sorrentino, apie Benedikto kiaušinių gaminimo subtilybes papasakos Honorata Lyndo, kartu su gydytoja Kristina Jasmontiene ieškosime būdų, kaip įveikti pavasario nuovargį, o su žurnalo vyr. redaktore Elžbieta Monkevič gaminsime neįprasto pjūvio tortus. Mūsų kosminėje galaktikoje, papuoštoje išskirtinio grožio glotnučiais, sužibs žvaigždės, tad leiskimės į skrydį. Juk šis žurnalas – tikras kosmosas!!!
Naujasis „Verdu ir kepu“ – kiek daug jame džiaugsmo ir pavasario žavesio! Paprastų patiekalų idėjos, daugybė išsamių gaminimo „žingsnis po žingsnio“ instrukcijų, įdomūs susitikimai ir profesionalų patarimai. Įžengsime į Velykas su ponu mozūrėliu, veganiškai pasitiksime pavasarį, sužinosime madam Baterflai paslaptį. VMG kulinarinės studijos vadovas Paulius Janušas sutramdys kalmarus – o taip, po fotosesijos likę patiekalai su kalmarais buvo akimirksniu išgraibstyti ir suvalgyti, tad jei dar nežinote, ką daryti su kalmarais, o labai norite sužinoti – ši tema kaip tik jums. Stebėsime žaliąsias kovas, kuriose kausis didvyriai-superproduktai – smidrai ir avokadai. Kaip manote, kas laimi? Ogi jųdviejų draugystė! Orijus Gasanovas papasakos, kur gardžiai pavalgyti Čikagoje, o Agnė Jagelavičiūtė atskleis tobulo marinato vištienai paslaptį. Kartu su Izraelio ambasadoriumi p. Amiru Maimonu tarsime: „Šalom, virtuve!“ Nukeliausime į Italiją kartu su nuostabiuoju pizzaiola Michele Sorrentino, apie Benedikto kiaušinių gaminimo subtilybes papasakos Honorata Lyndo, kartu su gydytoja Kristina Jasmontiene ieškosime būdų, kaip įveikti pavasario nuovargį, o su žurnalo vyr. redaktore Elžbieta Monkevič gaminsime neįprasto pjūvio tortus. Mūsų kosminėje galaktikoje, papuoštoje išskirtinio grožio glotnučiais, sužibs žvaigždės, tad leiskimės į skrydį. Juk šis žurnalas – tikras kosmosas!!!
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
11 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai